Despre Secretare.ro

Secretare.ro este primul portal de recrutare dedicat exclusiv domeniului secretariat/receptie - assistant manager - office management.

Esti o persoana in cautarea unui nou loc de munca?
Foloseste Secretare.ro pentru a aplica la ofertele de munca potrivite tie.

Reprezinti o companie ce recruteaza o secretara, un asistent sau un office manager?
Foloseste Secretare.ro pentru a publica un nou anunt de angajare. Este gratuit si va avea vizibilitate maxima.


Secretare.ro este o un proiect dezvoltat de PrimeSpace.ro.

Candidatii inteleg si accepta ca PrimeSpace.ro are dreptul de a utiliza si stoca in baza de date a site-ului, CV-urile ori informatiile cuprinse in acestea pentru a asigura buna functionare a portalului.

Angajatorii inteleg si accepta ca PrimeSpace.ro are dreptul de a suspenda anunturile publicate in cazul in care informatiile primite nu sunt reale sau sunt incomplete, sau daca oferta de munca nu se incadreaza in domeniul secretariat/receptie-assistant manager - office management.

Informatiile cerute sunt folosite in scopurile declarate in sectiunea site-ului in care sunt solicitate, nu vor fi folosite pentru a trimite mesaje spam si nu vor fi facute publice decat cu acceptul dumneavostra.

Continutul Secretare.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, publicat, afisat, transmis sau înregistrat sub nicio forma si nu poate fi folosit pentru a crea materiale derivate din acesta fara acordul prealabil, în scris, al PrimeSpace.ro.

Pentru utilizarea acestui site si a serviciilor oferite este necesara acceptarea acestor termeni si conditii in totalitate. Vizitarea in continuare a site-ului presupune acceptul dumneavoastra fata de conditiile enuntate pe aceasta pagina.